Zelnik Péter Zénó fotós

Esküvőfotós

Az esküvői fotós feladata nem csak a nagy nap megörökítése, hanem, hogy az esküvői képek által a pár újraélhesse életük legszebb eseményének minden pillanatát és érzelmét.

Az esküvői fotózás nem lehet csak munka. Szenvedélynek kell lennie. A fotósnak ott kell lennie egész nap fejben is, fizikailag is. Figyeleni kell a részletekre, és szeretnie kell, amit csinál. Ha szívből fotóz, csak akkor lesznek szépek a fotók.

A kreatív fotózás, a csoportképek, a szertartás fotózása mind egyformán fontos, de mindegyik komoly rutint kíván, mert bármikor történhetnek váratlan események, és a pillanatot az esküvőkön csak egyszer lehet elkapni.

 

Kreatív fotózás Budapest

 

A párok fotózása, a jegyesfotózás és a kreatív fotózás egy közvetlen és személyes esemény. Valódi érzelmeket csak úgy lehet fényképezni, ha a párok jól érzik magukat a fotózáson, ha a pózok, jelenetek természetesek és illenek hozzájuk.

Ezért is van, hogy esküvői szolgáltatók közül legtöbbször a fotóst választja ki a pár először – az esküvői helyszín után –, mert a fotók lesznek az esküvői emlékek legfontosabbjai, a párok szívében maradt emlékek után.

Nekem ezt jelenti az esküvő fotózás – én így fotózom.

Gyerünk az esküvői képekhez!

Elolvasom a véleményeket.